SB Verkoopstyling & Woningfotografie

Twee keer per jaar vindt de NVM Open Huizen Dag plaats. Elke NVM makelaar en huizenverkoper is vrij om deel te nemen aan de Open Huizen Dag.

De NVM kent geen vastgestelde tarieven voor deelname aan de NVM Open Huizen Dag.

Zo voegt de ene makelaar alleen de vermelding 'open huis' toe op funda en onderneemt de ander verschillende publiciteitsacties.

 

Op de Open Huis Dagen is het van belang om uw huis optimaal te presenteren. SB Verkoopstyling en Woningfotografie kan u daarbij helpen. Voor de Open Huis Dag kom ik langs om de puntjes nog even op de i te zetten.

 

Als gastvrouw kan ik op de Open Huis Dagen of bij bezichtigingen kijkers ontvangen. Ik leid hen rond en vestig hun aandacht op de pluspunten van de woning.

Als u geen makelaar heeft voor de bezichtigingen, omdat u uw woning via een internetmakelaar verkoopt, bijvoorbeeld via Makelaarsland of Marktplaats is een gastvrouw tijdens een Open Huis een aanrader. Zo bent u optimaal flexibel voor de bezichtiging van de woning en de begeleiding van bezoekers.

Tijdens een Open Huis is de gastvrouw aanwezig in de woning en begeleid zij de bezoekers door de woning.

 

Ook andere aanwezigheidstijden zijn mogelijk. Tijdens uw vakanties kunnen bezichtigingen gewoon doorgaan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en lekker kunt ontspannen.

 

Verkoopstyliste en woningfotografie: Saskia Bisschop

Woonplaats: Hoorn

Provincie: Noord-Holland

Website: sbverkoopstyling.nl

E-mail: info@sbverkoopstyling.nl

Telefoon: 06 510 649 96

KvK: 37102115

 

Algemene voorwaarden

 

NVM Open Huizen Dag

Copyright © 2018 SB Verkoopstyling & Woningfotografie | Alle rechten voorbehouden