SB Verkoopstyling & Woningfotografie

De Verkoopstyliste van SB Verkoopstyling en Woningfotografie maakt uw woning verkoopklaar met als doel een snellere verkoop tegen de hoogste prijs.

 

Een particuliere huiseigenaar is niet in staat om objectief naar zijn woning te kijken. Een ‘House of KIKI’ verkoopstylist is specialist in het verkoopklaar maken van onroerend goed en kan wel objectief naar een woning kijken.

Wanneer de woning sfeervol en instapklaar op funda wordt gepresenteerd worden de meeste kijkers getrokken en is de kans op verkoop het grootst. Wanneer de woning verkoopklaar wordt gemaakt kan de woning een hogere waardebepaling toegekend krijgen.

 

Via internet bepaalt de potentiële koper of de woning de moeite waard is om verder te bekijken of er wel of geen afspraak voor een bezichtiging moet worden gemaakt. De eerste aanblik op de foto’s van een te koop staande woning in dit stadium is voor 95% bepalend.

 

U krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk!

 

SB Verkoopstyling en Woningfotografie werkt met ‘Hands-on’ concept. Wij steken graag de handen uit de mouwen voor een snel resultaat.

 

Verkoopstyliste en woningfotografie: Saskia Bisschop

Woonplaats: Hoorn

Provincie: Noord-Holland

Website: sbverkoopstyling.nl

E-mail: info@sbverkoopstyling.nl

Telefoon: 06 510 649 96

KvK: 37102115

 

Algemene voorwaarden

 

NVM Open Huizen Dag

Copyright © 2018 SB Verkoopstyling & Woningfotografie | Alle rechten voorbehouden