SB Verkoopstyling & Woningfotografie

In vijf stappen heeft u een gerestylde woning en ontvangt u foto’s klaar voor de fotopresentatie voor woningaanbieders. Uw woning is klaar voor de eerste indruk!

 

Introductie gesprek

Een eerste kennismakingsgesprek waarbij ik door middel van een rondleiding door uw woning een inventarisatie maak om uw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren, zodat ik aan de hand daarvan een persoonlijk verkoopstylingsadvies kan maken. Bij deze intake zal ik u enkele tips geven die makkelijk en snel door uzelf zijn uit te voeren.

 

Offerte met toelichting en mogelijkheden

Na het introductie gesprek zal ik u een duidelijke offerte toesturen waarin mijn advies en werkzaamheden staan gespecificeerd en komen we overeen welke dag SB Verkoopstyling en Woningfotografie de restyling van uw woning verzorgt. Na goedkeuring van de offerte zal ik met u afspraken maken over wat u zelf wilt en kunt uitvoeren en welke werkzaamheden ik zal uitvoeren.

 

Restyling van de woning

Tijdens dit (dag)deel verzorgt SB Verkoopstyling en Woningfotografie de restyling van uw woning. Dit kan met accessoires uit uw woning of met behulp van de meegebrachte spullen van de stylist.

 

Woningfotografie

Wanneer de restyling is afgerond kan ik voor u een professionele fotoreportage maken voor een mooie woningpresentatie voor de websites en flyers van woningaanbieders. Deze foto’s ontvangt u op een USB stick of via e-mail.

Indien u alleen kiest voor een fotoreportage dan zijn de kosten hiervoor € 150,- inclusief btw.

 

Fotopresentatie voor woningaanbieders

U en/of uw makelaar ontvangen de foto's. Deze kunt u gebruiken voor funda. Met een prachtige gerestylde woning, kunt u rekenen op bezichtigingen!

Na het restylen en woningfotografie ontvangt u de foto’s. Deze zijn te gebruiken voor alle woningaanbieders. Uw woning is klaar voor een eerste indruk!

 

Verkoopstyliste en woningfotografie: Saskia Bisschop

Woonplaats: Hoorn

Provincie: Noord-Holland

Website: sbverkoopstyling.nl

E-mail: info@sbverkoopstyling.nl

Telefoon: 06 510 649 96

KvK: 37102115

 

Algemene voorwaarden

 

NVM Open Huizen Dag

Copyright © 2018 SB Verkoopstyling & Woningfotografie | Alle rechten voorbehouden