SB Verkoopstyling & Woningfotografie

SB Verkoopstyling & Woningfotografie is opgericht door Saskia Bisschop.

 

Mijn naam is Saskia Bisschop, ik ben 45 jaar en woonachtig in het mooie West-Friesland in het kleine stadje Hoorn aan de rand van het IJsselmeer. In de zomer van 2017 ontstond het idee voor een eigen verkoopstylingbureau.

 

Stiekem als ik met de hond buiten loop even binnen gluren bij de buren. Kijken hoe de mensen hun huis hebben ingericht en in gedachten bedenken hoe ze het anders kunnen inrichten.

Ook televisieprogramma’s als vtwonen, Eigen Huis en Tuin, De bouwbroers en RTL Woonmagazine kijk ik met plezier. Ik haal hier veel inspiratie uit.

 

Na vele jaren over hebben nagedacht of ik er iets mee moest gaan doen, heb ik de opleiding vastgoedstyling van ‘House of KIKI’ gedaan. Met dit diploma op zak mag ik mijzelf gecertificeerd ‘House of KIKI’ vastgoedstylist noemen de enige praktijk gerichte opleiding in de Benelux, erkend door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en bekend van televisieprogramma’s als TV Makelaar en Uitstel van Executie.

Met mijn gevoel voor styling en interieur, creativiteit, klantgerichtheid en vakgerichte opleiding help ik u graag het doel te bereiken:

 

Uw woning snel verkopen tegen de hoogst mogelijke prijs.

 

Met als uitgangspunt, met minimale kosten een maximaal resultaat bereiken.

 

Verkoopstyliste en woningfotografie: Saskia Bisschop

Woonplaats: Hoorn

Provincie: Noord-Holland

Website: sbverkoopstyling.nl

E-mail: info@sbverkoopstyling.nl

Telefoon: 06 510 649 96

KvK: 37102115

 

Algemene voorwaarden

 

NVM Open Huizen Dag

Copyright © 2018 SB Verkoopstyling & Woningfotografie | Alle rechten voorbehouden